Последни новини и актуализации покрай Wanchain и Zoo!

DIA е на живо в Wanchain!

Wanchain и DIA имат удоволствието да обявят, че цялостните данни и инфраструктура на оракул на DIA вече са достъпни за всички потребители и разработчици в основната мрежа на Wanchain. Наред с тази интеграция на оракул, DIA добави ценови емисии за различни активи на Wanchain, като например включването на монетата $WAN към своята библиотека.

Платформата с отворен код на DIA позволява извличане, валидиране и споделяне на прозрачни и проверени емисии на данни за традиционни и цифрови финансови приложения. Понастоящем DIA предлага ценови емисии за 2000+ криптовалути, 20 000+ традиционни финансови акции и 18 000+ NFT колекции. За да генерира крайните ценови точки, DIA прозрачно извлича търговски данни директно от широк набор от източници във веригата и извън нея и в момента е интегриран с 65+ източника. Тази възможност за детайлно снабдяване позволява на DIA да изгради напълно адаптивни ценови оракули по отношение на комбинацията от източници и методологии, което води до специално изработени, високоустойчиви емисии и по този начин задава нова парадигма за оракули.

Wanchain е едновременно устойчива Layer 1 PoS блокчейн и децентрализирана широкообхватна мрежа от блокчейни. Wanchain Layer 1 PoS blockchain е пълна среда, подобна на Ethereum, която работи със стандартни за индустрията Ethereum инструменти, dApps и протоколи и поддържа частни транзакции в стил Monero. Wanchain използва консенсусен алгоритъм за доказателство за залог, наречен Galaxy Consensus, който използва различни криптографски схеми, включително споделяне на разпределени тайни и прагови подписи, за да подобри генерирането на произволни числа и да блокира производствените механизми. Galaxy Consensus, разработен от изследователи и академици от световна класа, е продължение на Ouroboros на Cardano. Широкообхватната мрежа от блокчейни на Wanchain е децентрализирана система от директни, непопечителски междуверижни мостове, които свързват EVM и не-EVM мрежи, без да изискват централизирани посредници. Тези мостове използват комбинация от Secure Multiparty Computation (sMPC) и Shamir’s Secret Sharing, за да осигурят свръхобезпечени междуверижни активи. Понастоящем повече от 17 мрежи от ниво 1 и ниво 2 са свързани от широкообхватната мрежа от блокчейни на Wanchain.

Майкъл Вебер, президент на асоциацията DIA, коментира:

„Развълнувани сме да интегрираме възможностите на DIA oracle с основната мрежа на Wanchain. Екосистемата на Wanchain ще се възползва от възможностите на DIA за множество източници, тъй като те ще позволят лесното внедряване на ценови оракул за активите на Wanchain. Точните и прозрачни оракули на DIA ще разширят възможностите на Wanchain dApps, като позволят разработването на голямо разнообразие от случаи на използване на DeFi, NFTfi и GameFi.“

Ли Ни, вицепрезидент по бизнес развитие на Wanchain, добавя:

„Достъпът до надеждна информация от реалния свят е незаменим за разработчиците, които създават случаи на използване на RealFi, DeFi и GameFi. Оракулите на DIA не само намаляват времето за излизане на пазара за разработчиците на Wanchain, но им предоставят необходимите инструменти, за да позволят на техните dAPP да работят в по-широк капацитет.“

Относно DIA
DIA е многоверижна, от край до край, платформа за данни и оракул с отворен код за Web3. Платформата DIA позволява краудсорсинг, валидиране и споделяне на прозрачни и проверени емисии на данни за цени на активи, данни за метавселена и др. DIA данните се извличат едновременно на търговско ниво от множество източници във веригата и извън веригата и се предоставят на разработчиците във всички съответни мрежи от ниво 1 и ниво 2.

Shield Protocol е на живо на Wanchain!

Shield Protocol и Wanchain с гордост обявяват, че приложението Shield Protocol вече позволява на потребителите да архивират своите 2FA акаунти в Layer 1 PoS blockchain на Wanchain. Това следва предишна интеграция, при която Shield Protocol позволява на потребителите да изпращат, съхраняват и получават токени на екосистемата Wanchain в портфейла на Shield Protocol.

Shield Protocol е първият 2FA на blockchain, който предоставя възможност за архивиране на 2FA (двуфакторно удостоверяване) акаунти на множество блокови вериги, замествайки използването на централизирани сървъри като Amazon, Microsoft Azure, Google и др. Shield Protocol е съвместим с Binance, Twitter, Facebook , Gmail, Amazon или да кажем съвместим с всички уебсайтове в интернет, които осигуряват 2FA сигурност.

Wanchain е едновременно устойчива Layer 1 PoS блокчейн и децентрализирана широкообхватна мрежа от блокчейни. Wanchain Layer 1 PoS blockchain е пълна среда, подобна на Ethereum, която работи със стандартни инструменти на Ethereum, DAPP и протоколи и поддържа подобни на Monero частни транзакции. Wanchain използва консенсусен алгоритъм за доказателство за залог, наречен Galaxy Consensus, който използва различни криптографски схеми, включително споделяне на разпределени тайни и прагови подписи, за да подобри генерирането на произволни числа и да блокира производствените механизми. Galaxy Consensus, разработен от изследователи и академици от световна класа, е продължение на Ouroboros на Cardano. Широкообхватната мрежа от блокчейни на Wanchain е децентрализирана система от директни, непопечителски кръстосани верижни мостове, които свързват EVM и не-EVM мрежи, без да изискват централизирани посредници. Тези мостове използват комбинация от Secure Multiparty Computation (sMPC) и Shamir’s Secret Sharing, за да осигурят свръхобезпечени междуверижни активи. Понастоящем повече от 17 мрежи от ниво 1 и ниво 2 са свързани от широкообхватната мрежа от блокчейни на Wanchain.

Поглед към Shield Protocol 2FA архивиране на Wanchain
Shield Protocol проправя пътя за повече нови случаи на използване на монетата $WAN. Ако някой има активиран 2FA на Binance, Twitter, Facebook, Gmail или друг онлайн уебсайт, който осигурява 2FA сигурност, той вече може лесно да архивира своите 2FA кодове директно в блокчейна Wanchain. Тази интеграция осигурява допълнителна полезност на монетата $WAN, като я прави жизненоважен компонент на 2FA резервното копие на Shield Protocol.

Shield Protocol се изправя срещу Authy и Google Authenticator — и предлага сигурност, като същевременно елиминира събирането на данни и централизирано съхранение. Опростеният интерфейс също означава, че това е инструмент, който ще бъде достъпен за ежедневните потребители. Премахването на пълзящата вълна от централизация в мерките за сигурност е един от най-важните приоритети на Shield Protocol, особено след поредица от високопрофилни хакове и изтичания. Разкриването на пароли може да бъде особено опасно за тези, които използват пароли в множество акаунти.

Сравнявайки своето предложение с добре познати конкуренти, Shield Protocol предоставя функция за архивиране, в случай че потребителите загубят телефона си или изтрият приложението. Архивирането с двуфакторно удостоверяване е интегрирано в Blockchain, а не в централизирани сървъри. Всичко, което трябва да направят, е да въведат частния ключ на своя свързан портфейл, за да бъде всичко напълно възстановено.

Протоколът Shield ще продължи да внедрява инструменти за сигурност в екосистемата на Wanchain с подкрепата на екипа на Wanchain. Приложението Shield Protocol вече е на живо на iOS и Android с повече от 40 000+ изтегляния и близо 15000+ активни потребители месечно от 176 държави/региони. Интегрирането на Wanchain в приложението за протокол Shield свързва тези потребители директно с екосистемата на Wanchain.

Относно протокола Shield
Shield Protocol е първият 2FA на Blockchain с интегрирано 2FA архивиране на Binance Smart Chain, Fantom Opera, Kucoin Community Chain, Polygon и Wanchain (в процес на разработка). Това означава, че потребителите могат да архивират и възстановяват своите 2FA акаунти в Binance Smart Chain, KCC, Fantom Opera и Polygon, а не в централизирани сървъри, което също улеснява събирането на БЕЗ лични данни на потребителите.

И въпреки че е базиран на блокчейн, Shield Protocol е съвместим с някои от най-популярните онлайн платформи в света. Те включват крипто борси като Bitmart, Coinbase, Binance, социални мрежи като Facebook и Twitter и платформи за електронна търговия като Amazon.

Приложението Shield Protocol включва многоверижен портфейл с повече от 10 вериги и повече, идващи редовно, което улеснява потребителите да съхраняват, изпращат и получават крипто активи от съответната верига.

Налични приложения за IOS и Android с повече от 60 000 изтегляния

Услуги на Shield Protocol:-

1. 2FA OTP генератор (на живо)

2. Портфейл с много вериги (на живо)

3. 2FA архивиране на Blockchain (На живо)

4. Shield Warrior Ape Gang(SWAG) NFT колекция. (Скоро сечене)

5. Shield Bridge (на живо)

6. Shield Dapp браузър (в ход)

„Shield Protocol е насочен към над 4 милиарда интернет потребители, които имат онлайн акаунти, било то социални акаунти, сметки за търговия, банкови сметки и т.н. всеки има нужда от 2FA“

В цялата крипто общност (и във фиатния свят) експертите по сигурността изтъкват значението на двуфакторното удостоверяване за поддържане на безопасността на акаунтите. Тази технология добавя слой на защита чрез ефективно добавяне на друго заключване, преди средствата да бъдат достъпни. Например, въвеждането на парола в уебсайта на обмен може да подкани потребителя да въведе автоматично генериран шестцифрен код чрез специално приложение за удостоверяване.

Как да завършите кросчейн транзакция (XRP)

Задълбочено ръководство, очертаващо как да завършите XRP кросчейн транзакция, използвайки Wanchain Desktop Wallet и уеб портала WanBridge

Това ръководство ще демонстрира четири отделни кръстосани транзакции:

$XRP от Wanchain към XRP Ledger с помощта на Wanchain Desktop Wallet
$XRP от XRP Ledger към Wanchain с помощта на Wanchain Desktop Wallet
$XRP от Wanchain към XRP Ledger с помощта на уеб портала WanBridge
$XRP от XRP Ledger към Wanchain с помощта на уеб портала WanBridge
Забележка: XRP Ledger изисква минимален баланс на портфейла от 10 XRP, това означава, че след като изпратите XRP на вашия адрес, той ще „заключи“ 10 XRP като минимален резерв. Прочетете повече за това тук: https://xrpl.org/reserves.html

Crosschain транзакции с помощта на Wanchain Desktop Wallet
$XRP кръстосана транзакция от Wanchain към XRP Ledger
Стъпка 1: Активирайте wanXRP и XRP в Wanchain Desktop Wallet.
Отидете до Wallet → More Tokens.

Превъртете надолу, докато видите XRP. След това щракнете върху звездите до wanXRP и XRP. Както на екранната снимка по-долу.

Портфейлите $XRP и $wanXRP вече са активирани и се показват в прегледа на портфолиото ви.

Стъпка 2: Активиране на крос-верижната функционалност на XRP.
Отидете до Cross Chain → More Tokens.

Превъртете надолу, докато видите XRP. След това щракнете върху звездата до XRPL <-> Wanchain. Както на екранната снимка по-долу.

Стъпка 3: Инициирайте междуверижна транзакция, за да преместите вашите $XRP от Wanchain в XRP Ledger.
Отидете до Cross Chain → XRP → XRPL <-> Wanchain

Тъй като премествате $XRP от Wanchain към XRP Ledger, щракнете върху „Конвертиране“ до вашия wanXRP баланс, както е на екранната снимка по-долу. $XRP на Wanchain се нарича $wanXRP.

Изберете кои от вашите $XRP портфейли искате да получите $XRP на XRP Ledger, въведете сумата от $wanXRP за конвертиране, след което щракнете върху „Напред“. По желание можете да изберете „Изпрати всичко“, за да преместите целия си $wanXRP баланс в XRP Ledger.

Потвърдете, че всички подробности са правилни, след което щракнете върху „Изпращане“. Това ще инициира кръстосаната транзакция.

Стъпка 4: Изчакайте вашата кросчейн транзакция да завърши. Сега се обработва.
Докато транзакцията ви между веригата се обработва, състоянието ще се промени три пъти:

Изпратена заявка за заключване — Изпратена е заявка за заключване до мостовите възли на Wanchain.
Заключен — Вашият wanXRP вече е заключен с мостовите възли на Wanchain.
Успех — Вашата кръстосана транзакция вече е завършена.
Забележка: Скоростта на кръстосаната транзакция зависи изцяло от включените мрежи. Транзакциите, включващи по-бавни мрежи като Bitcoin или Ethereum, може да отнемат няколко минути или повече, за да завършат.

Докато транзакцията ви между веригата се обработва, можете да щракнете върху състоянието, за да видите по-подробна информация.

Стъпка 5: Потвърдете получаването на вашите средства. Вашата кръстосана транзакция вече е завършена!
След като транзакцията ви приключи, ще видите актуализацията на XRP баланса си и състоянието на транзакцията между веригата се променя на „успешно“.

$XRP кръстосана транзакция от XRP Ledger към Wanchain
Стъпка 1: Инициирайте междуверижна транзакция, за да преместите вашите $XRP от XRP Ledger в Wanchain.
Отидете до Cross Chain → XRP → XRPL <-> Wanchain

Тъй като премествате $XRP от XRP Ledger към Wanchain, щракнете върху „Конвертиране“ близо до вашия XRP баланс, както е на екранната снимка по-долу.

Изберете кой от вашите $WAN портфейли искате да получите $wanXRP на Wanchain, въведете сумата от $XRP за конвертиране, след което щракнете върху „Напред“. По желание можете да изберете „Изпрати всичко“, за да преместите целия си $XRP баланс към Wanchain.

Потвърдете, че всички подробности са правилни, след което щракнете върху „Изпращане“. Това ще инициира кръстосаната транзакция.

Стъпка 2: Изчакайте вашата кросчейн транзакция да завърши. Сега се обработва.
Докато транзакцията ви между веригата се обработва, състоянието ще се промени три пъти:

Изпратена заявка за заключване — Изпратена е заявка за заключване до мостовите възли на Wanchain.
Заключен — Вашият wanXRP вече е заключен с мостовите възли на Wanchain.
Успех — Вашата кръстосана транзакция вече е завършена.
Забележка: Скоростта на кръстосаната транзакция зависи изцяло от включените мрежи. Транзакциите, включващи по-бавни мрежи като Bitcoin или Ethereum, може да отнемат няколко минути или повече, за да завършат.

Ще забележите също, че ~10 XRP са „заключени“ като минимален баланс на XRP портфейла, както е описано в началото на това ръководство.

Докато транзакцията ви между веригата се обработва, можете да щракнете върху състоянието, за да видите по-подробна информация, както правехме преди.

Стъпка 3: Потвърдете получаването на вашите средства. Вашата кръстосана транзакция е завършена!
След като вашата кръстосана транзакция приключи, ще видите баланса си в $XRP при актуализацията на XRP Ledger и състоянието на кръстосаната транзакция се променя на „успешно“.

Crosschain транзакции с помощта на уеб портала WanBridge
$XRP кръстосана транзакция от Wanchain към XRP Ledger
Стъпка 1: Уверете се, че имате инсталирани подходящите портфейли.
Преди да извършите децентрализирани кръстосани транзакции с помощта на уеб портала WanBridge, трябва да се уверите, че имате достъп до правилния портфейл(и). Трябва да имате портфейли за всяка мрежа, участваща в кръстосаната транзакция. Metamask е фантастичен портфейл, който ви предоставя достъп до всички съвместими с EVM блокчейн мрежи.

Изтеглете Metamask тук.

Стъпка 2: Посетете уеб портала WanBridge и свържете портфейла си.
Кликнете върху „Свързване с Wallet“.

Кликнете върху „Метамаска“.

Ако за първи път използвате уеб портала WanBridge, първо трябва да дадете разрешение за свързване на вашия портфейл. Следвайте подканите на MetaMask, като щракнете върху „Напред“, след това върху „Свързване“, както е указано.

Стъпка 3: Инициирайте междуверижна транзакция, за да преместите вашите $XRP от Wanchain в XRP Ledger.
Изберете „XRP“ от падащото меню. След това изберете „Wanchain“ и „XRP Ledger“ съответно като вашите мрежи от и до. Накрая въведете адреса на местоназначението си в полето „Получател“, както и сумата от $XRP, която искате да изпратите между веригата. Кликнете върху “Напред”.

Потвърдете, че адресът на „Получател“ не принадлежи към централизиран обмен, след което щракнете върху „Потвърждаване“.

Потвърдете, че всички подробности са правилни, след което щракнете върху „Потвърди“

Потвърдете транзакцията, като щракнете върху „Потвърди“ в изскачащия прозорец на MetaMask.

Стъпка 4: Изчакайте вашата кросчейн транзакция да завърши. Сега се обработва.
Докато транзакцията ви между веригата се обработва, състоянието ще се промени три пъти:

Обработка (1/2)
Обработка (2/2)
Успех
Забележка: Скоростта на кръстосаната транзакция зависи изцяло от включените мрежи. Транзакциите, включващи по-бавни мрежи като Bitcoin или Ethereum, може да отнемат няколко минути или повече, за да завършат.

Стъпка 5: Потвърдете получаването на вашите средства. Вашата кръстосана транзакция е завършена!
След като транзакцията ви с кръстосана верига приключи, ще видите баланса си в $XRP на адреса си в XRP Ledger и състоянието на транзакцията с кръстосана верига се променя на „Успех“.

$XRP кръстосана транзакция от XRP Ledger към Wanchain
Стъпка 1: Уверете се, че имате инсталирани подходящите портфейли.
Преди да извършите децентрализирани кръстосани транзакции с помощта на уеб портала WanBridge, трябва да се уверите, че имате достъп до правилния портфейл(и). Трябва да имате портфейли за всяка мрежа, участваща в кръстосаната транзакция. Когато прехвърляте от мрежи, които не поддържат естествени интелигентни договори, ще бъдете инструктирани ръчно да изпратите транзакция, за да инициирате транзакцията между веригата. Силно препоръчително е да използвате само портфейл, който притежавате и контролирате.

Стъпка 2: Посетете уеб портала WanBridge.

Стъпка 3: Инициирайте междуверижна транзакция, за да преместите вашите $XRP от XRP Ledger в Wanchain.
Изберете „XRP“ от падащото меню. След това изберете „XRP Ledger“ и „Wanchain“ съответно като вашите мрежи от и до. Накрая въведете адреса на местоназначението си в полето „Получател“, както и сумата от $XRP, която искате да изпратите между веригата. Кликнете върху “Напред”.

Потвърдете, че адресът на „Получател“ не принадлежи към централизиран обмен, след което щракнете върху „Потвърждаване“.

Потвърдете, че всички подробности са правилни, след което щракнете върху „Потвърди“.

Прочетете предупреждението и щракнете върху „Потвърждаване“.

Стъпка 4: Изпратете ръчно $XRP на еднократния адрес.

Копирайте еднократния адрес заедно с идентификатора на етикета и прехвърлете ръчно посочената сума от $XRP, като използвате XRP портфейла по ваш избор. Силно се препоръчва да използвате XRP портфейл, който притежавате и контролирате.

Забележка: Не забравяйте да изпратите правилната сума $XRP, както е посочено. Изпратете цялата сума като ЕДНА транзакция. Уверете се, че сте включили ID на маркера.

Прочетете предупреждението и щракнете върху „Потвърждаване“.

Стъпка 5: Изчакайте вашата кросчейн транзакция да завърши. Сега се обработва.
Докато транзакцията ви между веригата се обработва, състоянието ще се промени три пъти:

Обработка (1/2)
Обработка (2/2)
Успех
Забележка: Скоростта на кръстосаната транзакция зависи изцяло от включените мрежи. Транзакциите, включващи по-бавни мрежи като Bitcoin или Ethereum, може да отнемат няколко минути или повече, за да завършат.

Стъпка 6: Потвърдете получаването на вашите средства. Вашата кръстосана транзакция е завършена!
След като транзакцията ви с кръстосана верига приключи, ще видите баланса си в $XRP на Wanchain (наречен $wanXRP) и състоянието на транзакцията с кръстосана верига се променя на „Успех“.

Нужда от помощ?
Присъединете се към нашия канал за техническа поддръжка на Telegram. Нашият екип за поддръжка е готов и се радва да помогне!

Забележка: Ако получите DM с предложение за помощ, блокирайте го незабавно. Администраторите никога няма да ви пишат DM първи! Никога не споделяйте началните си думи с никого, точка.

Интервю на художник със ZOOPUNKS

Всяка втора седмица екипът на OpenZoo се среща с творци, които предлагат своите NFT творения на нашия пазар, за да ги опознае по-добре. Тази седмица се срещнахме с художник, вдъхновен от вече легендарните CryptoPunks, който води своя път през зоологическата градина, Mo aka ZooPunks…

Добре дошли ZooPunks! Моля, представете се на нашите читатели.
Здравейте на всички, аз съм Mo aka ZooPunks! Аз съм на 27 години от Лондон, Великобритания! Работя като железопътен инженер (скучни неща). Завършил съм ¾ от бакалавърската степен по бизнес управление в университета Кентърбъри.

Винаги съм се занимавал с изкуства и занаяти, независимо дали става дума за графити на гърба на учебниците ми, пръскане на мотора ми, изграждане на картинг или запис на песни, чувствам, че изкуството идва по различни начини.

В ограниченото си свободно време обичам да играя футбол и да гледам как играе любимият ми отбор (Манчестър Юнайтед). Обичам да карам мотоциклети, да играя, да ходя на дълги разходки с моето куче и да ЯДЯ ХРАНА! Бих се класифицирал като професионален геймър, без да ставам професионалист;), така че бъдете готови за ZooRacers, тъй като ще ви пуша!

От колко време сте на пазара на NFT?
Бил съм в и около пазара на NFT от април 2021 г., слязох в заешката дупка и никога не се върнах!

Едно от първите ми парчета, които взех, беше „Untamed Elephants“, което беше едно от, ако не и първото базирано на благотворителност PFP NFT. Събрах куп в първите дни, някои от които ще запазя завинаги като спомен за това, когато всичко започна.

Къде за първи път чухте за OpenZoo?
Първоначално чух за OpenZoo от мой добър приятел, Ели. Той е създателят/основателят на WanPunks (първият PFP* NFT за притежатели на Wan). Той ми каза, че ZooEcosystem създава свой собствен NFT Marketplace и че той преминава от OpenSea към OpenZoo, тъй като е изграден на Wanchain. В този момент зъбчатките в главата ми се завъртяха и ZooPunks оживя!

  • Акронимът на PFP означава снимка на профила или аватар в социалните медии.
Лондон вика към подземния свят. Излезте от шкафа, момчета и момичета.

Защо да изберете OpenZoo пред други пазари?
Избрах OpenZoo, тъй като винаги съм бил притежател/поддръжник на $ZOO от началото на 2021 г. и винаги съм участвал в множество NFT проекти извън екосистемата. Знаех, че искам да бъда създател, така че след многобройни разговори с други малки създатели разбрах, че намерих дом в OpenZoo, за да започна пътуването си като създател на NFT.

Какво носи OpenZoo на масата и защо го избрахте за своя платформа за монетосечене?
Няколко ключови фактора, които направиха решението лесно, биха били подкрепата от екипа по време на програмата за ранно записване и продължаващата поддръжка през цялото съществуване на OpenZoo, до 0 такса за сечене, страхотна общност и вярата, че ZooEcosystem като цяло ще играе голяма роля в бъдещето на NFT игрите. Бъдещето е ZOO!

Какви са вашите творения и как се вдъхновихте да ги направите?
Моите творения са Punks с размер 24x24 пиксела на фон с размери 128x128 пиксела. Някои са анимирани, други са включени. Те бяха вдъхновени от CryptoPunks с обрат. Вдъхновението идва от историята и CryptoPunks са известни като първите и винаги ще бъдат запомнени като първите PFP NFT. Точно това ще бъде ZooPunks за OpenZoo; Един от първите PFP ZOO NFT… Част от историята, която ще остарее като старо вино.

Вашите артистични творения успяха ли да срещнат своята публика и клиенти в OpenZoo?
Определено имаме ⅔ изсечени над 6K USD продажби! Беше малка неравност по пътя, която забави сеченето, но топките се върнаха там, където спряхме!

Кое е вашето любимо лично NFT творение и можете ли да ни кажете малко за него?
Всъщност бих предпочел да назова творение, което не е моя собствена измислица! Трябва да са GoldGenes, създадени от единствения Genshimaro (основателят на ZooEcosytem), който държи номер 1, а аз имам номер 2! Просто изглеждаше подходящо, когато WanPunks играеше роля в ZooPunks.

GoldGenes #2 — Колекцията „GoldGenes“ е създадена, за да награди избраните създатели на NFT, които са участвали в стартирането на платформата OpenZoo.

Какъв вид творчески процес използвате в разработката на NFT?
Е, започна с моя iPhone и хартия… Бяхме двама, но за съжаление трябваше да погреба най-добрия си приятел в началото на тази година, което ме забави много… В момента изграждам екип, който да ни тласне напред. ZooPunks вече са създадени на моя лаптоп и iPad. Разпечатките върху канава са материални произведения на изкуството, които от номер 1 до номер 100 се изпращат безплатно*.

Изпратете директно съобщение в Twitter или Telegram @ZooPunks с екранна снимка на вашите ZooPunks и адреса за доставка, за да получите вашето безплатно платно. Можете да поискате по всяко време, без изтичане.
Как комуникирате и популяризирате вашите творения онлайн?
Използвам основно TikTok, Telegram и Twitter, разбира се.

В момента обмисляте ли възможността да използвате вашите NFT творения в метавселена или среди за крипто игри?
Е, „ZooPunks“ са само NFT колекционерски предмет, но планът е да се пусне поколение 2 в 3D версия, чиито притежатели ще бъдат пускани от въздуха и което ще бъде съвместимо в метавселената; Не само 3D глава, ние говорим за 3D Punks с цялото тяло.

Какви са вашите бъдещи планове? Има ли нови колекции или проекти на хоризонта?
Както бе споменато по-горе, 3D версиите се изготвят и се работи по тях, но това ще отнеме време и изданието ще бъде не по-рано от Q1 на 2023 г. Това е реконструкция и преструктуриране на „ZooPunks“ и екипа. Отделих време, за да се върна в зоната, в момента имаме един художник, който работи върху 3D дизайни, а друг работи върху отпечатъците от #1 до #100 на „ZooPunks“.

На кои артисти се възхищавате най-много?
Blek le Rat, човекът, който вдъхнови Banksy и много други! Също така трябва да спомена един от нашите създатели на OpenZoo, CryptoCacs! Таванът на потенциала на този човек е толкова висок и вярвам, че той ще бъде художник, когото много хора познават след години!

Парижкият художник Blek le rat е един от пионерите на модерното улично изкуство — Забелязахте ли, че rat е анаграмата на изкуството?

Има ли планирано сътрудничество с артисти за вашия проект?
Е, преди да прекъсна, имаше сътрудничество с великите Zoonimals & CryptoCacs, така че ще търсим да работим върху тях през следващите седмици. Така че дръжте очите си отворени!

Какви са вашите мисли за експоненциалното развитие на NFT в крипто сферата и извън нея? Някакви лични надежди или притеснения относно това?
Имам много надежди и не много притеснения! Толкова сме рано, никой не знае бъдещето, но това, което знаем, е, че тази сфера непрекъснато се развива и не виждам бъдеще, което да не се състои от някакво внедряване на NFT; независимо дали е вашето членство във фитнеса или домашните ви дела. Може да не е така, както знаем или очакваме, но аз наистина вярвам, че NFT са бъдещето.

Не си слагайте панталоните, този анимиран ZooPunks е тук, за да изцапа целия ви екран

Какво бихте искали да кажете на хората, които са скептични относно пазара на NFT?
Обикновените хора могат да бъдат необикновени, ако правят необикновени неща. Винаги DYOR (Направете собствено проучване), но има много проекти и възможности, както преди интернет балона, в които можете да се включите и да бъдете част от промяната.

ZooPunks, благодарим ви, че споделихте мислите си с нас. Сигурен съм, че нашите читатели ще са били просветени както от културата на пикселното изкуство, така и от пънк духа, излъчван от вашите думи.

Открийте колекцията ZooPunks в OpenZoo:

ZooPunks
Поддържайте връзка със ZooPunks в Twitter

Допълнителна информация:

Официален уебсайт на екосистемата на ZOO: Zoo.One

Официален уебсайт на ZooKeeper: https://ZooKeeper.finance
* Документация: https://docs.ZooKeeper.finance

Официален уебсайт на OpenZoo: https://OpenZoo.io
* Документация: https://docs.OpenZoo.io

Официален уебсайт на ZooGames: https://Zoo.Games
Официален уебсайт на ZooGenes: https://ZooGenes.io
Официален Twitter: https://twitter.com/ZooEcosystem
Официална телеграма: https://t.me/ZooEcosystem
Официален Discord: https://discord.gg/ZooEcosystem

Официален YouTube: https://www.youtube.com/c/ZooEcosystem
Официален канал за съобщения: https://t.me/ZooKeeperAnn
Официален Reddit: https://www.reddit.com/r/ZooEcosystem/
Официален Instagram: https://www.instagram.com/ZooEcosystem/

Официална стока на ZooKeeper: https://zoofarming.myspreadshop.net/

Website | Bridge | Documentation | Telegram| Twitter | Newsletter | Blockchain Explorer | Developer Portal

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store